Uw Notaris in Drenthe

Een notaris komt in beeld wanneer er belangrijke beslissingen in uw leven moeten worden geformaliseerd. U gaat naar de notaris om (zowel privé als zakelijk) bepaalde afspraken/overeenkomsten schriftelijk te laten vastleggen. Denk onder andere aan het kopen van een huis en aan (het veranderen van) uw hypotheek. Aan trouwen of samenwonenscheiden of uit elkaar gaan. En bij de notaris kunt u uw nalatenschap regelen of een nalatenschap laten afwikkelen. Ook voor een bedrijf starten of overnemen, voor mediation en voor nog veel meer zaken, is tussenkomst van een notaris noodzakelijk of erg verstandig. 

Daarbij zijn wederzijds vertrouwen, open communicatie, zorgvuldigheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening van essentieel belang. Deze aspecten zijn tezamen met onze laagdrempeligheid, betrokkenheid en gunstige tariefstelling de speerpunten van onze kantoorfilosofie. Stotijn notariaat & mediation denkt met u mee en attendeert u o.a. via deze website op allerlei actuele en essentiële informatie die in notariële zin van belang is voor zowel privé- als zakelijke aangelegenheden.

Onze kantoren in de Wijk en Ruinen zijn gemakkelijk bereikbaar voor publiek uit bijvoorbeeld de gemeente De Wolden (o.a. Alteveer, Echten, Kerkenveld, Koekange, Linde, Ruinen, Ruinerwold en Zuidwolde) gemeente Westerveld (o.a. Diever, Dieverbrug, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Vledder, Wapse, Wapserveen, Wilhelminaoord), Hoogeveen en Meppel.

Niet voor niets hanteren wij als slogan: Stotijn notariaat & mediation, úw notaris in de regio. Waarvan akte!

Ruinerwold

U vindt ons kantoor in de Wijk (gemeente De Wolden). De Wijk is een dorp gelegen in Zuid-West Drenthe, vlakbij Hoogeveen en Meppel, goed ontsloten aan de A28. Wij zijn gevestigd in een nieuw kantoor in authentieke stijl, op de plek waar vroeger restaurant en zalencomplex Het Oude Hogenkamp was gevestigd. (zie voor de snelste route naar úw notaris in de regio de contactpagina).

Als úw notaris in de regio, staat Johan Stotijn goed bekend in Ruinerwold en omgeving en zijn veel van onze klanten hier gevestigd en/of woonachtig. Zij kunnen terecht op ons kantoor in de Wijk of in Ruinen.

Onze cliëntèle komt vanuit een brede regio. Uit Drenthe of net daarbuiten. Zij worden aangetrokken door onze zakelijke maar klantvriendelijke benadering, waarbij laagdrempeligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. In een sfeer van gastvrijheid, deskundigheid, onpartijdigheid en vertrouwen, spreken wij in begrijpelijke taal uw zaken met u door en leggen wij datgene voor u vast wat voor u essentieel en waardevol is, zowel zakelijk als in privé opzicht.

Het vak van de notaris vereist maatschappelijke verantwoordelijkheid en actuele kennis van zaken. Wij maken ons immers sterk voor uw rechtszekerheid, waarbij onpartijdigheid en deskundigheid op juridisch en fiscaal gebied van groot belang zijn.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus