Financiële planning

Financiële planning bestaat uit vele facetten. Sparen, beleggen, pensioenopbouw, verdere oudedagsvoorzieningen, de financieringsopzet voor uw woning, et cetera. Dit zijn financiële zaken waarvoor de begeleiding van een deskundig financieel planner vereist is. Een notariskantoor is daarvoor doorgaans niet geëigend.

Een aspect van financiële planning waarvoor een notariskantoor wel de aangewezen adviseur is, is de manier waarop u uwvermogen fiscaal zo gunstig mogelijk kunt overhevelen naar de volgende generatie (uw kinderen en / of kleinkinderen). Dit gebeurt door het doen van schenkingen en door het fiscaal gunstig inrichten van uw testament. Dit wordt ook wel estate-planning genoemd.

Stotijn notariaat & mediation kan u hierbij van dienst zijn en samen met u een schenkingstraject opzetten en uw testamenten fiscaal gunstig inrichten. Voor een nadere bespreking of advies bent u van harte welkom op ons kantoor in de Wijk. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus